суботу, 28 травня 2011 р.

Навіщо я вивчаю англійську мову? - конкурс

В Україні триває конкурс есе (невеликих творів) серед молоді від 7 до 17 років, який надає можливість провести незабутні канікули у Великобританії, Канаді або на Мальті.
Узявши в ньому участь, ви зможете виграти безкоштовні курси англійської мови за кордоном. Для Євроклубів це актуально, оскільки як показує опитування, що наразі триває, серед опікунів клубів - 42 % є вчителями саме англійської мови.
 
Освітній проект Global Education (globaleducation.com.ua) запрошує школярів узяти участь у конкурсі на краще есе на тему "Навіщо я вивчаю англійську мову?"
 

Конкурс есе серед школярів України

Про конкурс

Це конкурс есе (невеликих творів), який надає можливість провести незабутні канікули у Великобританії, Канаді або на Мальті. Прийнявши участь у нашому конкурсі, ви зможете виграти безкоштовні курси англійської мови за кордоном.

Призи конкурсу

  • Тритижневий спеціалізований курс з вивчення англійської мови в ігровій формі у Великобританії для дітей від 7 до 15 років. Дізнатися більше
  • Двотижневий курс англійської мови у Канаді для дітей від 12 до 17 років. Дізнатися більше
  • Двотижневий курс англійської мови на Мальті для дітей від 12 до 17 років.
  • Дізнатися більше про призи

Хто може прийняти участь?

Участь у конкурсі можуть прийняти громадяни України у віці від 7 до 15 років (Великобританія) або 12 до 17 років (Канада та Мальта)

Етапи конкурсу

Перший етап. Вибір кращих 10 творів для кожної з країн. Обирати кращих будуть відвідувачі сайту шляхом голосування на сайті.
Другий етап. Твори, що вийшли до фіналу, будуть розглянуті компетентним жюрі і шляхом голосування буде обрано 3 кращих твори (по одному на кожну країну)

Дати проведення

Початок реєстрації участників – з 22 квітня 2011 року
Голосування першого туру – з 22 квітня по 9 червня 2011 року
Голосування другого туру, оголошення результатів – з 10 червня по 17 червня 2011 року
Підтвердження переможцями згоди на отримання призів – до 22 червня 2011 року. У разі відмови від призу, його отримає участник що зайняв наступне місце після переможця

Як прийняти участь?

Щоб прийняти участь у конкурсі, участник має зареєструватися та розмістити свое есе однією з трьох мов: українською, російською або англійською. Тема твору: "Навіщо я вивчаю англійську мову?".

Увага!

Уважно ознайомтесь з правилами конкурсу, оберіть країну та завантажте свій твір. Після реєстрації змінити твір чи обрану країну буде неможливо!
 
Ознайомтесь з Правилами конкурсу

Інформацію надала Оксана Штих

Немає коментарів:

Дописати коментар